Webinář návodné pokyny, ukázka přihlášení a editace dat do srovnávacího nástroje dle vyhlášky č. 582/2020

Vloženo: 23. brezen 2021 v 16:19

Z organizačních důvodů předesíláme, že dotazy k webináři budeme přijímat kdykoli v jeho průběhu nebo i po něm pouze písemnou formou. K  jejich zaslání využijte přednostně záložku dotazy, kterou naleznete po připojení do Platformy Google Meet. V případě, že si nebudete jistí, rádi Vám v rámci testování Vašeho připojení vše potřebné ukážeme. Na každý adekvátní dotaz bude odpovězeno buď přímo nebo následně v materiálu shrnujícím průběh a hlavní informace z webináře, které Vám samozřejmě v nejkratší možné době pošleme.

Postup pro přihlášení na webinář, organizace webináře:

  1. otevřete Váš prohlížeč WWW
  2. zadejte adresu 
  3. prohlížeč Vás vyzve, abyste povolili k používání mikrofon, sluchátka, webkameru ... je potřeba povolit případně rovnou předem vyzkoušet v menu nastavení (obrázek se šipečkou níže), zda Vám správně funguje mikrofon a sluchátka (kamera). Toto je možné kdykoliv
  4. Pozor důležité!!! do pole "Vaše jméno" vyplňte Vaše oficiální celé jméno a příjmení, jméno společnosti ... pod tímto budete uvedeni v presenční listině, na chatu, při případném pokládání dotazů, taktéž Vás pod tímto jménem uvidí ostatní účastníci videokonference
  5. stiskněte tlačítko "Požádat o připojení" (z pochopitelných důvodů obousměrně funkční pouze ve vyznačené době konání schůzky)
  6. Z důvodu jejich jednoznačnosti a možnosti archivovat upozorňujeme ještě jednou že dotazy bude možno pokládat pouze písemně ideálně pomocí formuláře Dotazy přímo v Platformě Google Meet. Pokud by jste měli s nalezením této funkce problém neváhejte se na nás obrátit. V této souvislosti též odkazujeme na manuál k Platformě, který jsme Vám posílali na konci loňského roku v rámci podkladů k online VH. Na vyžádání zašleme znovu.

K otestování kvality Vašeho připojení, či zodpovězení Vašich dotazů k ovládání funkcí Platformy Vám budeme k dispozici ve výše uvedené telekonferenční místnosti v den konání, tj. – středa 24. března 2021 od 9:00 do 9:30 hod. Toto časové okno můžete využít pro test připojení a jiných funkcionalit platformy.

Momentálně zde není žádný dokument.